DIY: cadeautip voor Moederdag

28 juli 2014

Nog iets meer dan twee weken en dan is het 15 augustus. In de provincie Antwerpen is het de dag waarop je één van de belangrijkste personen in je leven (letterlijk) in de bloemetjes zet. Ik ben weer in een creatieve bui en daarom leek het me leuk om zelf een cadeautje te maken. Ik maakte een versierde bokaal met allemaal leuke briefjes erin! Wil je weten hoe? Kijk dan snel verder!

Recept: hamburger Caprese

25 juli 2014

Toen ik vorig jaar in de zomer bij mijn moeke op vakantie was, ontdekte ik een heerlijk recept: de hamburger Caprese. Caprese staat voor mozzarella met tomaat dus is de hamburger Italiaans getint. We besloten de hamburger te maken en wat was hij lekker! Sindsdien staat dit gerecht altijd op mijn eet-verlanglijstje als ik bij haar op vakantie ben. Als je van Italiaans eten en hamburgers houdt, is dit recept vast iets voor jou! 

Shoplog Maastricht + Canterbury

22 juli 2014

Shoppen vind ik altijd plezierig, maar in het buitenland vind ik het nog leuker. Dit komt waarschijnlijk door de exclusieve winkels die er niet in België zijn en de fijne sfeer die er heerst. In de voorbije weken ging ik twee keer shoppen in een ander land, namelijk in Maastricht (NL) en Canterbury (UK). Benieuwd wat ik waar gekocht heb? Je kan het bekijken in deze shoplog!

DIY: stoffen bladwijzers

21 juli 2014

Het is al weer maanden geleden dat ik een DIY op mijn blog postte, maar nu het vakantie is heb ik eindelijk weer tijd om creatief bezig te zijn. Omdat we altijd wel eens een boek lezen, al is het voor een schoolopdracht of op het strand tijdens je vakantie, besloot ik om leuke bladwijzers te maken van stof! 

&Other Stories 'Bandura Blue' nagellak

20 juli 2014

Toen ik enkele maanden geleden te weten kwam dat er een &Others Stories filiaal in Antwerpen zou komen, was ik heel benieuwd! Vorige week ging ik er eindelijk naartoe. Wat een mooie winkel en wat een leuke items! Ik kocht er een potje nagellak dat een wel zeer speciaal effect weergeeft...