Miss Sporty 'Crush On You' nagellak

17 augustus 2014

Een tijdje geleden liep ik in Maastricht voor de eerste keer een Etos filiaal binnen. Hoewel ik al verschillende kleren in de Nederlandse stad was geweest is die winkel me nooit echt opgevallen. Ook was ik al lang op zoek naar een nagellakje van Miss Sporty en wat bleek, ze verkopen het cosmeticamerk bij Etos! Vandaag review ik een lakje van de Crush On You collectie.

DIY: schoolboeken

15 augustus 2014


Binnen twee weken loopt de wekker weer vroeg af, moeten we ons haasten om de bus te halen en lopen we met een boekentas rond in plaats van een klein handtasje met summer essentials. September staat bijna voor de deur en daarom is de DIY van vandaag gerelateerd aan het nieuwe schooljaar, want ik ga je laten zien hoe je je schoolboeken op een originele manier kan versieren!

Shoplog schoolspullen

6 augustus 2014

Nog een paar weken en dan is het weer zover: een nieuw schooljaar begint! Om me goed voor te bereiden ben ik alvast wat schoolspullen gaan kopen bij onder andere Hema, de V&D en de Bijenkorf! en die laat ik je zien in de shoplog van vandaag!

Recept: fruit satés

1 augustus 2014

Zwoele temperaturen, blote benen, zonnebril in de haren en een fris drankje in de hand. De voorbije maand was het vaak enorm warm. Als ik dan zin heb in een tussendoortje, eet ik niets liever dan een sappig stukje fruit. Je kan je meloen of appel in stukken snijden maar wat als je die stukjes nu eens op een satéstokje prikt? Het is origineel en leuk voor als er vrienden langskomen. Ik laat je zien hoe je speciale satés maakt met fruit!