Outfit: fluffyness

28 november 2014

Enkele dagen geleden ging ik met een vriendin shoppen in Maastricht. Buiten shop money nam ik ook nog mijn camera mee. We besloten om foto's te gaan maken bij een van de bruggen aan de Maas. In deze outfit draag ik een aantal speciale kledingstukken. Meer weten?

Outfit: cotton candy

14 november 2014

Ik heb altijd wel een zwak gehad voor suikerspinnen en de kleur ervan. Het ruitjespatroon en een aantal knitted items in je garderobe zijn een echte musthave deze winter. Daarom heb ik vandaag een outfit post waar ik deze twee combineer! Enjoy! 

Interior wishlist

13 november 2014

Vorige week kwam na een lange periode eindelijk mijn nieuwe garderobekast! Ik ben heel tevreden, heb alles meteen overgeladen en ben online op zoektocht gegaan naar leuke spulletjes voor mijn kamer! Onder andere items van H&M, Zara, en Ikea staan op mijn wishlist! Enjoy! 

Aziatische Fanta

11 november 2014

Enkele weken geleden ben ik naar de Aziatische supermarkt Sun Wah geweest. Er verscheen een big smile op m'n gezicht toen ik de winkel binnenliep. Overal zag ik lekkernijen zoals tientallen soorten kroepoek en uiteraard lagen er ook gelukskoekjes. Tussen de frisdranken zag ik twee nieuwe Fanta-smaken staan: druif en aardbei. Benieuwd naar mijn bevindingen? 

17 before 18

10 november 2014

Het is vandaag 10/11 en over exact twee maanden, op tien januari, word ik 18 jaar. Je kent het vast wel: je droomt van iets of stelt iets wat je al lang wilt doen of hebben weer opnieuw uit, keer op keer. Ik heb 17 doelen gekozen uit mijn eindeloze lijst die ik graag wil behalen voor mijn verjaardag aanbreekt. Benieuwd naar mijn doelen?

Zalig, zo'n verlengd weekend

9 november 2014

Normaal is zondag de laatste dag van het weekend en een echte relaxte dag, maar dit is deze week niet het geval. In BelgiĆ« vieren we op 11/11 altijd Wapenstilstand, een feestdag zonder dat je naar school moet gaan. Onze school heeft een brugdag gemaakt, dus dit betekent dat nog maar de helft van mijn weekend voorbij is. Maandag en dinsdag staan nog voor de boeg en graag deel ik jullie mijn plannen! 

Favoriete Sultana koeken

4 november 2014

Iedereen kent ze wel of heeft er al eens eentje gegeten - de Sultana koeken. De naturel versie is uiteraard die met rozijnen en krenten. Al snel kwamen er ook de bosvruchten- en appelvarianten. Toen ik enkele weken geleden ging winkelen bij Albert Heijn kwam ik in het koekjesschap 3 nieuwe smaken tegen: karamel, met yoghurt en volkorenkoeken. 

Hema 'MATT' nagellak

3 november 2014

Een tijdje geleden vroeg ik aan de winnares van mijn winactie welke kleur nagellak ze graag zou willen. Haar antwoord was de matte blauwe Hema nagellak. Matte nagellak is sinds ongeveer een jaar erg in trek, vooral de zwarte variant. Wat bleek? Bij Hema verkopen ze ook blauwe matte nagellak! Ik bracht een bezoekje in de winkel en ging met twee potjes nagellak naar huis!