What I got for Christmas

30 december 2014

Bijna elke blogger plaatste afgelopen dagen een artikeltje online over haar gekregen kerstcadeaus, dus waarom zou ik dat ook niet doen? Ik kreeg onder andere een cadeaubon, nieuwe derde (!) camera en een aantal make-up artikelen. 

Fijne Kerst!

26 december 2014

Hoi lieve lezers! Even een klein lief berichtje tussendoor speciaal voor jullie. Het is misschien een beetje laat maar toch wens ook ik jullie een fijne Kerst! Afgelopen dagen waren enorm druk en eindelijk kan ik weer even pauzeren. Binnenkort laat ik mijn Kerstkado's zeker zien! Gisteren heb ik mijn lay-out een klein beetje aangepast, maar elke dag zullen er nog aanpassingen plaatsvinden. Ik zit er trouwens over te denken om zo nu en dan html tutorials online te plaatsen. Vandaag ga ik studeren voor mijn theoretisch rijbewijs, achter de naaimachine kruipen om een schoolopdracht af te werken en koekjes bakken met moeke. Enjoy these days, zou ik zeggen! 

Outfit: shades of grey

23 december 2014

Sinds kort ben ik helemaal into truien. Ze passen perfect op een rokje of een skinny broek en zijn leuk te combineren met een statement ketting of een blouse. Ik was op zoek naar items voor onder de kerstboom en kwam op de H&M site een trui met een parfumflesje tegen. Lichtgrijs en lekker warm, met veel glitters en groene en gouden details. Na het einde van de examens, afgelopen dinsdag, ging ik samen met een vriendin foto's trekken in het park. And guess what I was wearing? Juist ja, mijn nieuwe trui. 

The Kase telefoonaccessoires

22 december 2014

Het is nu inmiddels al twee weken geleden maar toch is de Sint ook bij mij op bezoek geweest. Dit jaar ben ik zo te zien heel braaf geweest en daarom kreeg ik twee gadgets voor mijn telefoon: een oudroze lipstick power bank en een staander in de vorm van een kattenlijfje. Ze zijn van het merk The Kase, voor mij persoonlijk onbekend. Kijk snel mee voor enkele foto's! 

Recept: cracker met avocado, tomaat en garnaal

5 december 2014

De avocadovrucht is de laatste tijd populair. Hij is erg voedzaam en bevat veel olie. Meestal eet ik enkel guacomole, maar toen ik vorige week in de winkel liep besloot ik om een verse avocado mee te nemen. Ik had nog wat crackers, tomaatjes en garnalen thuis en maakte er gezonde snack van!

Label Crush event

1 december 2014

Agelopen week was het eindelijk zover. Ik mocht voor de allereerste keer een event bijwonen! Samen met Nathalie van thecovething.be ging ik naar de showroom van Label Crush. Dit is een website waar je terecht kan voor tweedehands designeritems die nog (redelijk) betaalbaar zijn. Ik maakte een fotoverslag!