Wool you be my Valentine?

28 januari 2015
Het einde van januari is al bijna in zicht en dat wilt zeggen dat februari nadert, de maand van en vol liefde. Om jullie al wat in de Valentijn-sfeer te brengen koos ik mijn vijftien favoriete musthaves uit voor dit seizoen. Je kan ze aan die ene persoon geven, jezelf verwennen met een cadeautje of ze krijgen van je geliefde (hint aan de jongens). Van interieur en gadgets tot sieraden en fashion, er zit van alles tussen! 

Sale sieraden

21 januari 2015

Het duurt nog maar even en een van de leukste periodes van het jaar is weer afgelopen, snif snif. Ik heb het natuurlijk over de sales! Tijdens de maand januari kocht ik enkele hele fijne sieraden, met een afgeprijsd labeltje eraan. Er zitten kettingen, oorbellen en ringen bij. Let's take a look! 

17 before 18 recap

11 januari 2015

Gisteren vierde ik mijn achttiende verjaardag en aangezien ik een tijdje geleden 17 doelen opstelde die ik wou behalen voor 10 januari, besloot ik om vandaag meteen het resultaat te tonen. Een sleepover houden, slagen voor mijn examens van Spaans en mijn rijbewijs, vloggen en koffie leren drinken. Is het me allemaal gelukt?