Kiko wishlist

30 maart 2015

Nog drie nachtjes slapen en dan is het eindelijk zover. Donderdag, vroeg in de ochtend, vertrek ik een weekje op eindejaarsreis naar Italië. Als er één cosmeticamerk is waar ik dol op ben en dat niet in België te verkrijgen is, is het wel KIKO. Vandaar dat ik dus ook sta te popelen om er wat gaan kopen. Ik snuffelde rond op hun website en maakte alvast een verlanglijstje...

Mijn toekomstpannen volgens klasgenootjes

22 maart 2015

'Hoe zien jullie Florence over 6 jaar?', dat is de vraag waarop elke klasgenoot een antwoord gaf op de leefdag, een aantal dagen geleden. Op die dag ga je met je klas op bezinning (het woord alleen al zegt genoeg, haha). Toch was er een leuke doe-opdracht bij. Er ging per persoon een blad rond en op dat blad schreef elke klasgenoot hoe die persoon zijn toekomst er zou uitzien. Mijn toekomstplannen zijn best wel grappig, vandaar dat ik dit artikel schrijf. 

Three Things TAG

16 maart 2015

Omdat het al even geleden is dat ik antwoorden gaf op vraagjes van een TAG, wou ik een nieuwe TAG beantwoorden. Ik zag de Three Things TAG al op een aantal blogs voorbij komen en vond hem zo leuk dat ik besloot om deze ook over te nemen.

Thriftshop buys

14 maart 2015

Ik heb altijd al een grote liefde gehad voor tweedehandsspulletjes. De retro-look die ze hebben, het goedkope prijskaartje dat eraan hangt en vooral: je vind het niet in de alledaagse interieurwinkels. Originaliteit en authenticiteit op en top dus! Toen ik twee weken geleden een bezoekje aan een kringloopwinkel bracht, ging ik uiteraard niet met lege handjes naar huis. Vandaag laat ik je mijn aankopen zien. 

Life through my new eyes

12 maart 2015

Ik had het al een aantal keer vermeld op mijn blog. Ik ging na een lange tijd nog eens op controle bij de oogarts en die raadde me aan om vast te gaan brillen. Omdat ik mezelf niet zo mooi vond met bril, besloot ik om ook eens proeflenzen te testen. Vandaag deel ik mijn ervaring over mijn lenzen en mijn nieuwe bril. 

Recept: favoriete bagel van het moment

1 maart 2015

De meeste bloggers die ik volg zijn vrijwel allemaal afkomstig uit Nederland. Als ze dan een stukje schrijven over hun bezoek aan Bagels & Beans begin ik spontaan te watertanden. Hier in België beginnen ze meer en meer bagels te serveren in restaurantjes, maar ze zijn ook bij de AH te koop. Vroeger at ik altijd bagels met Nutella, maar sinds kort krijg ik steeds meer en meer inspiratie. Vandaag deel ik graag mijn favoriete 'topping' van het moment. Benieuwd?