Outfit: tropical

26 april 2015



Vandaag even een throwbackje naar eergisteren, toen het zonnetje me 's ochtends wekte en door de spleetjes van de rolluik kwam piepen. Het beloofde prachtig weer te worden, rond de 23 graden. En mijn wens voor eindelijk eens een 'blote benen en armen'-dag werd werkelijkheid. Ik trok mijn nieuwe seethrough top van H&M aan terwijl mijn amiga (want met haar volg ik Spaanse les) de camera-knop induwde. 

Recept: 3 makkelijke zomerse smoothies

23 april 2015

Met het zomerse weer heb ik altijd wel trek in fruit en sapjes. In een plotselinge gekke bui besloten mijn vriendinnetje en ik om smoothies te gaan maken. Na het uittesten verkregen we een mooi kleurenpalet in de glazen. We kozen voor hele gemakkelijke combinaties, om duimen en vingers bij af te likken (en nee, dit is niet gelogen)!

Wat ik allemaal kocht in Maastricht

18 april 2015

Als ik bij mijn moeke verblijf ga ik niet terug naar huis zonder een bezoekje te brengen aan mijn favoriete Nederlandse stadje, Maastricht. Om eerlijk te zijn shop ik nog liever daar dan in Antwerpen, maar gek is dat niet, als je weet dat ik een grote HEMA, Xenos en markt-fan ben. Ik ging met een volle portefeuille de bus op en keerde met een lege portefeuille overladen terug naar België...

Hierdoor ging ik met extra handbagage de bus op

16 april 2015

Wie Italië zegt, zegt shoppen. Uiteraard nam ik een extra zakcentje mee voor het geval dat ik iets moois zou zien. En ja, die kans werd realiteit. Ik ging maar liefst bij 7 winkels shoppen en besloot om mijn items te laten zien aan jullie. Hierdoor ging ik dus met extra handbagage de bus op...

Day Zero Project

15 april 2015

Vandaag is het vijftien april tweeduizendvijftien. De dag waarop ik met het Day Zero Project. Dit houdt in dat ik in 1001 dagen 101 doelen moet behalen. Eerst zei het me totaal niets, maar na veel twijfels heb ik besloten om deze challenge toch aan te gaan. Zeker omdat ik van mezelf vind dat ik een doorzetter ben. Ik wil ook nog veel doen en bereiken in mijn leven en van de wereld zien. Note to self: go with the flow, Flo!

Outfit: when in Venice

13 april 2015

De afgelopen dagen sliep in Italië terwijl het lampje van mijn camerabatterij 's nachts flikkerde. Dinsdag, de voorlaatste dag, stapte ik met een volle batterij op de boot richting Venetië. Ik was er nog nooit eerder geweest, maar het leek mooi te zijn, en mijn gedachte werd nog bevestigd ook. Terwijl we pauze hadden, besloot een klasgenootje even outfitfoto's te schieten. Ik droeg een comfy maar luchtige outfit, om het zonnetje te trotseren.

Italia through my camera lens

11 april 2015

Sinds eergisteren ben ik terug in België en wauw, wat was de Italiëreis op cultureelgebied geslaagd. Ik bezocht op 6 dagen in totaal 8 steden, maar kon gelukkig wel in 7 stadjes mijn cameraatje bovenhalen. Uit het grote fotoalbum heb ik voor elke stad vijf favoriete foto's uitgekozen. 

Italia, here I come!

2 april 2015

Op het moment dat je dit leest zit ik in de bus onderweg naar Italië! Samen met een aantal klasgenootjes ga ik Italië verkennen en heel veel steden bezoeken. Ik ben terug op 9 april, maar ben vergeten artikels in te plannen. Tja, je weet hoe het gaat als je moet inpakken etc. Er verschijnt wel vrijdag een video op mijn YouTube kanaal. :') Je kan me ook altijd volgen via mijn Instagram, hier zal ik regelmatig iets plaatsen. Tot volgende week!