Toen was ik eigenaresse van een MAC lipstick

21 mei 2015

MAC lipsticks, je ziet ze tegenwoordig overal. Op Instagram, in make-up reviews, in tijdschriften en ga zo maar door. Al lang stond er zo'n exemplaartje op mijn verlanglijstje en na lang dromen werd dit werkelijkheid toen ik de MAC-stand voorbij liep in de Bijenkorf in Maastricht. Trots trok ik dan ook plaatjes van mijn nieuwste aanwinst!

En toen kocht ik mijn eigen domein

18 mei 2015

Ja hoor, vanaf nu vind je mijn blog op www.gowithflo.be. Het idee om een eigen domeintje aan te schaffen zweefde al lang rond in mijn hoofd. Allemaal goed en wel, maar er was nog één probleem: ik was al lang niet meer tevreden wat mijn blognaam betreft. Daarom heb ik hem dan ook ineens veranderd, en sinds vandaag bestaat www.gowithflo.com officieel. Hiep hiep! 

Day Zero Project update #1

16 mei 2015

Iets meer dan een maand geleden, op 15 april om precies te zijn, ging ik van start met het Day Zero Project. Hierbij stel je 101 doelen op die je na 1001 dagen behaald zou moeten hebben. Ik heb besloten dat ik om de vijf weken een update online plaats, om te tonen hoe ver ik er mee sta. En ik moet zeggen, dat ik al best wat dingetjes heb doorstreept. Enjoy! 

KIKO make-up review

6 mei 2015

Wie mij volgt, weet dat ik een grote fan ben van het Italiaanse cosmeticamerk KIKO. Aangezien ik een tijdje geleden in Italië vertoefde, kon ik natuurlijk niet weerstaan aan een bezoekje in een van hun winkels. Ik ging niet met lege handen naar huis, ik kocht namelijk nagellak en 3 lipproducten. Vandaag review ik deze voor jullie. Enjoy!