Italia, here I come pt. 02

29 juni 2015

Op het moment dat je dit leest, ben ik op een van de volgende locaties: a) het vliegtuig of b) Italië. Samen met mijn mama en Latoya ga ik er twee weken op vakantie. Eerst logeren we een dikke week in een B&B in Pietrasanta en de overige zes dagen en nachten zullen we verblijven in Viareggio, ons vertrouwde stekje. Omdat ik geen laptop bij heb, staan er artikels ingepland om de twee of drie dagen. Er is wel (bijna) overal internet, dus ik blijf zeker actief op Instagram. :) Verwacht je maar aan een dosis mooie foto's want ik mijn nieuwste aanwinst, een 50mm lens, zit mee in de bagage!  

Over gelukskoekjes en andere fijne dingen

26 juni 2015

Het is eindelijk weer vrijdag. Nee, niet 'gewoon vrijdag'. Vandaag staat er een aantal belangrijke en leuke dingetjes op de planning. Ik ging trouwens een tijdje geleden eten bij een Chinees restaurantje en kreeg er gelukskoekjes. Komen de vermoedens uit, welke boodschap zit erachter en brengen ze  écht geluk?

In de zomer van 2015 wil ik ...

23 juni 2015

Ook al is de zomer officieel al twee dagen bezig - eigenlijk zat de sfeer er al veel langer in - maar toch maakte ik nu pas mijn summer bucket list af. Voltooid zal hij nooit zijn, want de kans dat ik nog op fijne haalbare doelen kom is zeer groot, aangezien mijn fantasierijk geheugen soms heel fanatiek is. Ik somde er al vast 24 (dit lijkt zo niet haalbaar) dingen op, en hopelijk raak jij hierdoor ook geïnspireerd en begint het bij jou, wachtend op een onvergetelijke zomer, ook te kriebelen. Enjoy!

Outfit: sequins and wooden details

21 juni 2015

Vaak krijg ik van mensen het compliment dat ik sta met lichte kleuren zoals babyblauw, poederroze en mintgroen. Zelf vind ik dit raar, omdat ik een nog al bleke huid heb. Toch is ook deze zomer mijn garderobe weer goed gevuld met lichtgekleurde items. Ik besloot om van top tot teen roze te dragen, maar wel verschillende schakeringen ervan. 

Day Zero Project update #2

20 juni 2015

De tweede update van mijn Day Zero Project heb ik afgerond. Deze maand heb ik weer drie doelen met glans volbracht. Omdat ik zonet mijn middelbare schoolcarrière heb afgerond, zijn alle doelen gerelateerd aan school. Enjoy!

Beter laat dan nooit Amsterdam shoplog

17 juni 2015

Exact een maand en één dag geleden ontwaakte ik niet in mijn vertrouwde bedje, maar werd ik gewekt door de stralende zon, die scheen door de gordijnen van een Amsterdams hotelletje. Afgelopen Hemelvaartweekend verbleef ik van vrijdag tot zaterdag in de Nederlandse hoofdstad. Met een paar zakjes stapte ik terug op de trein richting België. Benieuwd naar mijn aankoopjes?

Polette 'Scuba Pink' sunnies

10 juni 2015

Het is je vast en niet voorbij gegaan, er is al een tijdje een nieuw zonnenbrillenmerk op de markt. En wat voor één. Op de website van Polette vind je trendy lees- en zonnebrillen aan een groot gevarieerd aanbod. Ik wilde al heel lang een Polette-exemplaar en was dan ook super enthousiast toen ik van Marlies het berichtje ontving dat ik een giveaway had gewonnen. En laat dat nu net een Polette-giveaway zijn. Twee vliegen in één klap dus!