Waar solden wel niet goed voor zijn

24 juli 2015

Ik ben niet echt dat typetje dat elke week, of minstens twee maal per maand, heel de Antwerpse Meir afschuimt om haar garderobe weer eens goed aan te vullen. Er zijn wel twee maanden waarvoor graag ik een uitzondering maak: december en juli. Want dan is het sale time! Twee dagen geleden ging ik naar Zara en ik nam twee leuke afgeprijsde items mee naar huis. 

Over de ontmoeting die mijn zomer veranderde

22 juli 2015

Onlangs plaatste ik een artikel online waar ik 24 dingen opsomde die ik deze zomer wilde gaan doen. Zo ging ik ook naar Italië, wat een onvergetelijke vakantie werd. Niet enkel het prachtige weer, het eten om duimen en vingers bij af te likken speelde hierbij een rol, maar op de laatste dag gebeurde er wel iets heel onverwachts, ik ontmoette iemand heel speciaal...

I love summer TAG

21 juli 2015

Hij is al op veel blogs verschenen, de I love summer TAG. Deze leuke vragenlijst werd samengesteld door Arne en Frauke van The Life Factory. Omdat de zomer stiekem toch mijn favoriete seizoen is, besloot ik om deze TAG in te vullen. Bereid je voor op een aantal zomerse antwoorden en plaatjes!

Day Zero Project update #3

18 juli 2015

Tijd voor update nr. 3 van het Day Zero Project. De afgelopen periode ben ik aan een aantal doelen-reeksen begonnen en heb ik ook enkele doelen volledig voltooid. Zo las ik onder andere twee boeken en werd ik vrienden met een buitenlander.

Italiaanse fauna & flora

17 juli 2015

Na een geweldige, onvergetelijke vakantie in Italië stapte ik terug op het vliegtuig met een overvolle geheugenkaart in mijn camera. Vlak voor het vertrek had ik mezelf getrakteerd op een 50mm lens, de verkoper zei nog 'dit is een hele goede lens, goede keuze' en gelijk had hij. Ik heb nog nooit zoveel foto's getrokken met zo'n prachtige kwaliteit. Italië staat niet alleen bekend om zijn lekker eten, fijne mensen en mooie weer, maar ook om de prachtige fauna en flora die er is. Ik koos mijn favoriete plaatjes uit mijn fotoreeks.

Outfit: around the world

13 juli 2015

Een tijdje geleden gingen Latoya en ik weer eens outfitfoto's maken. We gingen naar een gezellig straatje dicht bij ons in de buurt. Het weer was heel anagenaam, dus droeg ik een eenvoudige witte outfit, met als eyecatcher mijn gele hadtas. Na ontelbare pogingen om geen figuranten op de foto te hebben, is het dan toch gelukt om een mooie reeks foto's te maken. 

Een half jaartje met Suzanne

10 juli 2015

Vandaag is het exact een half jaartje geleden dat ik achttien werd. Een van de tofste cadeautjes en herinneringen is zonder twijfel de komst van Suzanne. Nu ze een half jaartje hier woont, wat we jammer genoeg niet gevierd hebben met een uitgebreid Whiskas-diner omdat ik in Italië zit, wou ik toch graag een artikeltje over dit zeer speciale wezentje schrijven. WARNING: ultra schattige plaatjes included.

DIY: stoffen onderleggers

5 juli 2015

Cocktails drinken, terwijl je van de zon geniet met een leuk muziekje op de achtergrond. Zo willen we toch allemaal onze zomerdagen spenderen? Ik maakte, na een lange periode, eindelijk weer eens een DIY. Dit keer laat ik je zien hoe je simpel en snel deze mooie onderleggers kunt maken. Enjoy! 

'Dit wil ik kopen in de sale' wishlist

1 juli 2015

De zomer is begonnen, het moment waarop ik mijn kleerkast weer eens graag aanvul. Ik ontdekte onlangs acht mooie items die ik op mijn verlanglijstje zette. Er was echter 1 probleem: deze items waren nét ietsje te duur voor mijn portemonneetje. Maar gelukkig is er ook nog de sale. In België is deze vandaag gestart en ik hoop dat ik na mijn verlof deze items kan scoren aan een lager prijsje...