Terug naar school: mijn tas

28 september 2015

Een week geleden stapte ik met volle overtuiging de bus op, die me in zeven minuutjes naar het station zou brengen, en die trein ging me dan weer naar mijn toekomstige studentenstad leiden: Mechelen. Ondertussen terwijl je dit leest ben ik op weg naar school, in school, of terug onderweg naar huis na een schooldag. Een schooldag, best wel lang, maar ook leuk. Met een goed gevulde tas ga ik nu al voor de vijfde keer richting Mechelen. Maar wat zit er nu allemaal in zo'n tas, van een achttienjarige studente journalistiek?

Ik ontving een verrassend pakketje

26 september 2015

Het stond al langer op mijn to do-lijstje en eindelijk mag ik het nu ook doorstrepen: deelnemen aan een bloggers swap. Ik sloot me aan bij een groep op Facebook genaamd 'Bloggers Swappen België', vond mijn swapmaatje dankzij het trekken van een lootje en stelde haar pakketje samen. Uiteraard trok ook iemand mijn naam, bekeek die persoon mijn verlanglijstje en stuurde mij een pakketje zodat ook ik vol verbazing en nieuwsgierigheid mijn pakketje zou kunnen unboxen. Bij deze deel ik de inhoud van het pakketje dat ik kreeg van Julie.

Mee met Flo: Maastricht

24 september 2015

Aan diegenen die nog steeds niet wisten dat Maastricht mijn favoriete winkelstad is, proficiat. Aan diegenen die dit wel wisten, ook proficiat (sorry voor deze Samson & Gert-imitatie, maar ik vond het wel leuk klinken). Sinds vorige maand verschijnt er maandelijks een nieuwe rubriek om mijn blog, getiteld 'mee met Flo: *naam van een stad*. Vandaag neem ik je mee naar mijn favoriete winkelstad (had ik dit trouwens al gezegd?) en toon ik je mijn favoriete hotspots.

Wat ik zo leuk vind aan de herfst

22 september 2015

Geloof het of niet, maar ik hou van de herfst. Hoewel het niet mijn favoriete seizoen is van de vier, vind ik het toch steeds keer op keer jammer wanneer de regendruppels veranderen in dikke hagelbollen of ijskoude sneeuwvlokken. Het heeft veeeeel leuke kantjes die ons de koude temperaturen en hevige regenbuien meteen doen vergeten. Benieuwd naar wat ik zo leuk vind aan de herfst? 

Day Zero Project update #5

19 september 2015

Tijd voor een nieuwe update in verband met mijn grote doelenlijst die binnen drie jaar vervuld moet zijn: mijn Day Zero Project. Vier doelen werden er verder gezet, alweer twee doelen werden doorstreept. Afgelopen maand keek ik verdacht veel films, zo blijkt uit dit artikeltje, ging ik de confrontatie aan tussen de spiegel en mezelf die een vlecht probeerde te maken in spiegelbeeld, stelde ik een pakketje samen en nog wat van die dingetjes.

Stockholm shoplog

18 september 2015

Ik maakte voor mijn vertrek een verlanglijstje voor Stockholm, plaatste het online en stapte hoopvol op het vliegtuig dat ik veel items zou vinden. Dat deed ik, want mijn bagage op de terugreis was dertien (!) kilo zwaarder. Geen nood, ik had het goed uitgedokterd want ik ging naar daar met een lege trolley. #smartgirl. Benieuwd naar mijn Scandinavische aankoopjes? 

Outfit: shopping is my cardio

16 september 2015
 
Exact twee weken geleden was ik op weg naar mijn favoriete shopstad om er te gaan shoppen (du-uh). Omdat we snel klaar waren met onze musthaves van onze lijstjes af te vinken, trok Latoya nog even wat foto's. Een simpele everyday outfit, zodat fittingroom stuggles vermeden kunnen worden. Enjoy! 

Wat ik geleerd heb dankzij Zweden

12 september 2015

Sinds woensdagmiddag ben ik alweer terug op Belgische bodem. Deze vakantie was vooral ontspannend, maar tussen al de dagelijkse shopsessies en het camerageklik bij het maken van een plaatje, heb ik ook wat bijgeleerd. Ik heb dingen ontdekt, kennisgemaakt met nieuwe nog nooit eerder geproefde ingrediënten en heb sportkriebels gekregen.

Stockholm, wat was je mooi

10 september 2015

Het is zo gek dat ik 24 uurtjes geleden nog op weg was naar de luchthaven en ik nu terug achter mijn vertrouwde computertje zit. Ik ben verliefd geworden op de Scandinavische (levens)stijl, de populaire merken, de oude culturele gebouwen, de oneindige liters water, de vele hectaren bedenkt met groen, het land van Pippi Langkous, ABBA, kaneelbroodjes, de vele Eurovisiesongfestivalwinnaars, IKEA en zoveel meer. Warning: wanderlust pictures included.

Dit wil ik kopen in Stockholm

4 september 2015
Op het moment dat je dit leest, ben ik op één van de volgende locaties: nog vol ongeduld in ons klein Belgische kikkerlandje, in de auto met veel goesting op weg naar de luchthaven, op de luchthaven zelf of ergens hoog boven de wolken luisterend naar mijn nieuwe playlist of in het mooie, paradijselijke Stockholm. Want ja, vandaag vertrek ik naar deze Scandinavische hoofdstad. Een niet zo volle koffer (zodat ik nog voldoende ruimte heb voor nieuwe spulletjes), camera en ander digitaal materiaal en een verlanglijstje. Ik heb het allemaal bij me. Kijk je mee?