Wat ik allemaal wil doen in de herfstvakantie

30 oktober 2015

Doordat we afgelopen zondag de klok moesten verzetten en de temperaturen buiten alsmaar kouder en kouder worden, begin ik het herfstgevoel nu pas echt te voelen. Gelukkig heb ik op de hogeschool ook nog steeds de klassieke herfstvakantie, jippie! Het beloofd een drukke week te worden maar stiekem hoop ik om nog vele leuke andere dingetjes te gaan doen! Ik loop - zoals je misschien doorhebt - veel te hard van stapel dat ik mijn doelen perse met jullie wou delen. Enjoy!

Ik maak kans op de Zalando Blogger Award!

26 oktober 2015

Nietsvermoedend besloot ik mijn blog op te geven voor de Zalando Blogger Awards. Ik dacht 'je leeft maar één keer, dus waarom niet?' Nadat ik mijn motivatie typte en het formulier indiende, gingen er dagen voorbij. En dan was er ineens het mailtje dat ik kans maak op de People's Choice Award. En dat ik bij de top tien hoor. De wedstrijd is bijna afgelopen, maar als je nog wilt stemmen is het nu het moment!

Outfit: I'm blue da ba dee da ba die

22 oktober 2015

Het is niet altijd even simpel om bij elke outfit de gepaste titel te vinden, maar in dit geval ging het wel redelijk snel. Spontaan dacht ik ineens aan het liedje 'Blue' van Eiffel 65, dat je sowieso kent (en anders is dat een gat in je cultuur, haha). I'm blue da ba dee da ba die kan je wel erg letterlijk nemen, want heel deze outfit is donkerblauw, met uitzondering van mijn sokjes dan. Tijdens een middagpauze besloot ik samen met Amber (die binnenkort ook een blog gaat beginnen) plaatjes te schieten in het Mechelse park Kruidtuin. Dit is het resultaat!

Day Zero Project update #6

17 oktober 2015

Time flies when you're having fun. En of deze quote kei hard van toepassing was deze maand. Mijn eerste dertig dagen als studente op de hogeschool zitten er bijna op, maar dankzij mijn Day Zero Project kan ik toch nog even terugblikken op mijn doen en laten van toen. Deze maand heb ik vooral doelen doorstreept die gerelateerd zijn aan gezondheid en eten. Kijk je mee?

Haute dogs bij AfterNoen

16 oktober 2015
Al ontelbare dagen voor mijn schooljaar begon, maakte ik een lijstje met must visit hotspots in Mechelen. Uiteraard wordt die alsmaar langer en langer, maar Noen staat er al van het begin op. Dit leuke tentje zit op ideale loopafstand van de school. Op Facebook kwam ik een event tegen bij Noen: een foodtruck van Ex-Dees met exclusieve haute dogs. Daar zeg ik natuurlijk geen neen tegen! 

Bezig bijtje met veel plannen

12 oktober 2015

Terwijl de meesten onder ons waarschijnlijk zijn opgestaan met een 'oh nee het is weer maandag'-humeur, ben ik deze keer weer eens blij dat er een nieuwe week is aangebroken - voor de verandering. Waarom? Omdat deze week mijn agenda bomvol staat met activiteiten en evenementen. De week begint en eindig rustig, maar de vijf dagen ertussen zullen superleuk worden, dat weet ik nu al. Benieuwd naar mijn plannen?

La bella Italia

8 oktober 2015

Vandaag is het donderdag, de dag waarop standaard veel gedeeld wordt op sociale media met de hashtag #tbt. Ik besloot om een throwback oftewel teruggooitje te doen naar heerlijk warme, superfijne en vooral onvergetelijke Italiaanse zomerdagen. Ik dook in mijn fotoarchief en pikte er enkele leuke plaatjes uit, die me automatisch terugdoen denken aan die magische momenten die ik super snel weer hoop te beleven!

De zoektocht naar de perfecte sneakers

6 oktober 2015

Toen ik vroeger het woord 'sneakers' hoorde, dacht ik automatisch aan de Converse All Stars, beschikbaar in alle kleuren van de regenboog, verschillende maten en met of zonder hak. Nu is het sneaker gamma zo uitgebreid, ze zijn niet meer uit de modewereld weg te denken. Je raadt het al: mijn zoektocht naar de perfecte sneakers voor het komende seizoen was best wel moeilijk. Inclusief veel te veel keuze, twijfelmomentjes en terug keren naar die ene winkel om de uiteindelijke vondst mee naar huis te nemen. 

Een ode aan mijn eigenwijze huisgenootjes

4 oktober 2015
Vandaag is het zondag 4 oktober. Op zich niet zo'n speciale datum, maar bij dierenliefhebbers staat deze datum al lang in een kleurtje gemarkeerd in hun agenda, althans, bij mij toch. De vierde oktober wordt er ieder jaar gedacht aan onze trouwe (huis)diertjes, die we al maar te graag bij ons hebben en knuffelen. Vandaag is het Werelddierendag, en ik zet mijn twee eigenwijze huisgenootjes eventjes in een zonnetje (met behulp van de PAWsome TAG). 

Mijn telefoon in een nieuw jasje #2

2 oktober 2015

Omdat ik voor mezelf altijd een heleboel snufjes koop, vond ik eigenlijk dat mijn geliefde telefoontje dat ik overal mee naartoe sleep wel nood had aan een iets comfortabeler, meer beschermend en warmer hoesje voor de komende wintermaanden. Toen ik een mailtje van GSMpunt.nl in mijn inbox zag, met de vraag of ik een telefoonhoesje wilde ontvangen en reviewen op mijn blog, was ik meteen enthousiast. Het ging namelijk om de Otterbox Strada Special, een hoesje met flip case, vervaardigd uit diverse materialen.