Dit lag er voor mij onder de kerstboom

30 december 2015

De kerstperiode is net gepasseerd dus leek het me leuk om mijn kerstcadeautjes met jullie te delen. Er lag van alles en nog wat onder de kerstboom dit jaar. Leuke accessoires, beauty-artikelen en ook schoenen ontworpen door een bekende Italiaanse blogger (ra ra ra wie zou dat toch zijn). Enjoy! 

Merry everything and a happy always

25 december 2015


Fijne kerst iedereen! Geniet van het lekkere eten (waar je sowieso een overvloed van hebt), kerstliedjes, de gezellige tijd met vrienden en familie en ook niet onbelangrijk: de cadeautjes!! Vandaag vier ik kerst thuis en gaan we 's avonds lekker fonduen. Wat zijn jouw kerstplannen? 

Day Zero Project update #8

19 december 2015

Het is alweer langer dan zeven maanden geleden dat ik van start ging met het Day Zero Project. In de maand november-december ben ik gestart met het vervullen van twee doelen en heb ik er drie voltooid. Lezen, muziek luisteren, shoppen, 'poetsen' en koffiekletsen in Mechelen. Alles komt aan bod. Enjoy! 

All I want for Christmas is ...

18 december 2015
... dit lijstje. Nog een weekje en we zitten middenin de kerstperiode. Kerstavond is net gepasseerd, de kerstdag is bezig en de tweede kerstdag komt er nog aan. Dit jaar vier ik kerstmis pas vrijdag 25 december en ook nu heb ik weer enkele items op mijn wishlist geplaatst. Enjoy!

Waarom ik zo lang niet geblogd heb

4 december 2015

Twintig dagen. Bijna drie weken. Zo lang is het geleden dat er hier een berichtje verscheen. Nu is het vrijdagavond en eindelijk komt het er nog is van om achter mijn computertje iets te schrijven. Tijdens de vorige maand en ook in december stond er bijna elke dag wel iets op de agenda. Tijd voor een throwbackje zodat je te weten komt waarom ik zo lang niet blogde.