Outfit: Swedish vibes

28 januari 2016

Wow, om eerlijk toe te geven schaam ik me een beetje, want mijn laatste outfitpost dateert van oktober vorig jaar. Lang geleden dus, net zoals de dag waarop deze foto's genomen werden. Dat was in november. Om de ene of andere reden is het er gewoon niet van gekomen om deze online te gooien, maar omdat ik ze zó mooi vind komt hier eindelijk de langverwachte outfitpost! 

Day Zero Project update #9

16 januari 2016

Nieuw jaar, nieuwe maand. Februari komt er al bijna aan, dus bij deze is hier mijn negende (!) update van het Day Zero Project. Het lijkt absoluut geen 9 maanden geleden dat ik hiermee begon, maar toch is het zo. Afgelopen maand werden er al weer doelen afgestreept, met als gevolg dat ik al meer dan 1/5 van de doelen heb voltooid. Yay! 

Er is er eentje jarig hoera, hoera!

10 januari 2016

It's my birthdaaay! Elk jaar blaas ik mijn kaarsjes uit op 10 januari en vandaag is het weer zover. Nu zijn het er 19. Ongelooflijk dat ik hier al zolang op de aarde rondhuppel: dat zijn dus wel 228 maanden of 6939 dagen hé. Wow. Deze middag ga ik fijn met mijn mama ergens eten en genieten van de cadeautjes. Cadeautjes van vriendinnen krijg ik pas vrijdag want dan start de examenperiode (als jullie dit lezen, bedankt voor de spoilers, nu ben ik nog nieuwsgieriger!!). Maar voor vandaag: no study, just relax, sit back and enjoy. :) 

Dit was mijn tweeduizendvijftien

7 januari 2016

Hupsakee, de eerste throwback van 2016 is al een feit. Vandaag blik ik terug op vijftien leuke momenten van het afgelopen jaar. 2015 was een bewogen jaar vol leuke en onvergetelijke momenten, die ik graag op een rijtje zet. Gaande van persoonlijke dingen tot leuke evenementen die ik bezocht en nog zoveel meer. Enjoy!

2015 became 2016

1 januari 2016

Happy 2016! Dit is waarschijnlijk de 12617ste gelijkaardige blogpost die je vandaag leest, maar ook ik kon het niet laten. Er is al weer een jaartje om. Drie cijfers bleven, het laatste veranderde. De vijf werd een zes. Voor 2016 heb ik niet veel goede voornemens, maar toch enkele. Benieuwd ernaar?