Day Zero Project update #10

20 februari 2016

Het is tijd voor weer een nieuwe update over mijn Day Zero Project: 101 doelen die ik probeer te behalen in 1001 dagen - en dit met ontzettend veel enthousiasme. De afgelopen maand zorgde er voor dat ik alweer vier doelen van mijn lijstje kan doorstrepen. Zo is er misschien toch nog een kans om bijna alle doelen te behalen...

Mijn telefoon in een nieuw jasje #3

15 februari 2016

Tegenwoordig ga ik nooit de deur uit zonder gsm. Het liefst zou ik dit wel wat minder willen, maar stiekem wil ik gewoon altijd en overal kunnen fotograferen of muziek luisteren.  Uiteraard ziet mijn zilveren iPhone er mooi uit, maar met een hoesje ziet hij er nét iets leuker uit. Ik mocht via Webprint.nl een hoesje ontwerpen en vandaag review ik hem voor jullie. Enjoy!

Mee met Flo: Barcelona

11 februari 2016

Het is al weer veel te lang - ongeveer 5 maanden - geleden dat deze rubriek online verscheen. Voor de derde editie trok ik naar het buitenland, Meer bepaald naar het Zuiderse land van de sinaasappels en aardbeien: Spanje. Barcelona was fijn, zonnig en vooral onvergetelijk. Hierbij mijn verslagje met daarin tal van culturele tips en hotspots! Veel plezier, of moet ik zeggen: ¡Qué lo pase bien! ;)

Verliefd op mijn nieuwe schoentjes

9 februari 2016

Afgelopen herfst kocht ik zwarte enkellaarsjes. Omdat deze redelijk hoog zijn zocht ik ook nog een paar zwarte, platte schoenen waar ik dus langer op kan lopen. Nietsvermoedend zag ik mijn idéale droompaar in een kledingzaak in Genk. Maar er was wel één probleem: mijn maat was uitverkocht...

Mijn soldenaankoopjes

7 februari 2016

Januari is niet alleen de maand van het nieuwe jaar en mijn verjaardag, maar ook van de soldenperiode. Voor het eerst in mijn leven stond januari vooral in het teken van de examens. Toch ben ik er in geslaagd om voor en na de blok nog snel wat items te scoren tijdens de solden. Bij deze dus eindelijk nog eens een shoplog online!  

En weg zijn we!

5 februari 2016


Op het moment dat je dit artikel leest, ben ik onderweg naar de luchthaven met kriebels in mijn buik, zweef ik ergens hoog boven de wolken luisterend naar mijn favoriete muziek of ben ik Barcelona aan het verkennen vergezeld van mijn camera - en mijn mama natuurlijk. Barcelona is calling!

Waarom 2016 zo leuk wordt

1 februari 2016

De tweede maand van het jaar is nog maar net aangebroken en ik ben al druk bezig met plannen en dromen van fijne vooruitzichten. Dat het voorbije jaar leuk was, kon je al eerder lezen op mijn blog. Ook dit jaar staan er weer een aantal fijne dingen in mijn agenda gepland. Enjoy!