Ik ging weer eens naar Maastricht

30 maart 2016

Ik ben er weer eens geweest. In Maastricht. Waarschijnlijk was het maandag ongeveer de vijftigste keer dat ik de Belgisch-Nederlandse grens overstak om weer te gaan ronddwalen in mijn favoriete stad. Ja, ik prefereer Maastricht boven Antwerpen (whoops). Samen met mijn camera in de hand en Evi aan mijn zijde, bezocht ik de oh-zo-leuke stad.

Handgemaakte hebbedingetjes van Cato Oyen

26 maart 2016

Onlangs ontving ik in mijn mailbox een berichtje van Cato Oyen. Deze 18-jarige creatieve duizendpoot is al een tijdje bezig met een project, genaamd 'Hey, jij!'. Ze kwam op dit idee omdat ze zich in het verleden niet zo lekker in haar vel voelde. Cato wilde verandering en haar negatieve gevoelens omzetten in iets positiefs, en dit is nu gelukt. Op haar webshop verkoopt ze allerlei leuke zelfgemaakte hebbedingetjes. Ik mocht er een aantal uitkiezen. Kijk je mee?

Day Zero Project update #11

18 maart 2016

Het is weer tijd voor een update in verband met mijn Day Zero Project, waar ik alweer bijna een jaar mee bezig ben. Afgelopen maand heb ik niet zoveel dingen van mijn lijstje kunnen afstrepen, omdat maart een hele toffe maand was - en nog steeds is. Waarom vertel ik je uitgebreid in een artikel later. Eventjes to the point: helaas kon ik maar enkele doelen verder uitwerken en doorstrepen. Benieuwd dewelke? 

Outfit: wooly winter

14 maart 2016

Volgende week is het alweer lente, toch wel mijn favoriete seizoen. In Belgiƫ zijn de temperaturen tijdens de overgang van winter naar lente net niet warm genoeg om geen jas meer te dragen. Gelukkig zijn er nog bernadettes: de immens populaire, wollen gebreiden vesten in allerlei regenboogkleuren. Ik kocht mijn exemplaar voor 't eerst enkele weken geleden, en kon het niet laten om er een laatste winteroutfit mee te maken!