Day Zero Project update #12

16 april 2016

In maart heb ik me eerlijk gezegd niet echt beziggehouden met mijn Day Zero Project. Desondanks heb ik toch weer iets meer dan vier doelen kunnen voltooien. Iets met lezen, schoolwerk, reizen en hotspots en nog meer schoolwerk.

Deense spulletjes uit Leuven

14 april 2016

Vakanties vliegen tegenwoordig super snel voorbij, ook al staan ze - in mijn geval - telkens zo volgepland als een ei. In de paasvakantie ging ik een week werken. Dat is trouwens de waarom ik mijn blog een beetje verwaarloosd heb, whoops. ik plande ook een uitstapje naar Leuven. Toen ik in de trein zat op weg naar huis, realiseerde ik me dat ik allemaal items van Deense makelij gekocht had. Tijd voor een mini-shoplogje dus! 

Maart, wat was je fijn

1 april 2016

Ik weet nog goed dat het 29 februari was, een extra schrikkeldag. De volgende dag was het alweer 1 maart 2016, de dag waarop mijn school vol ballonnen hing omwille van complimentendag. Het lijkt precies alsof het gisteren was. Maart was een drukke, maar vooral fijne maand om niet snel te vergeten. De maand was zelfs zó leuk, dat ik er absoluut wil over schrijven. Dus bij deze!