6 x effen kleedje om op te vrolijken

30 mei 2016

Je ziet dat ene mooie shirt of die ene leuke zonnebril op Instagram en bezoekt de webshop. Wishlists maken, ik doe het wel graag en vaak, maar zwier veel te weinig mijn lijstje online. Nu de zomer bijna aanbreekt had ik er nog eens zin in. Met warm weer draag ik vaak printjes, maar ook een effen kledingstuk vind ik heel erg leuk. Vooral omdat je die dan helemaal kunt opvrolijken. Bij C&A vond ik enkele exemplaren. Benieuwd hoe ik deze opvrolijk?

Ik ga studeren in het buitenland!

28 mei 2016

The word is out. Ik ga studeren in het buitenland. YESSSSSS. Zo’n maand geleden had ik al een foto geplaatst op Instagram als aankondiging. Ik heb het dus heel druk gehad de laatste tijd met het in orde brengen van de papierwinkel (geloof me, het is me wat) maar ondanks dat kan ik zeggen dat ik ben toegelaten op de school. Over 100 dagen begint het Erasmusavontuur, maar waar gaat dat plaatsvinden?

Day Zero Project update #13

21 mei 2016

Mei was een drukke maand, die volledig gevuld was met deadlines, deadlines en nog eens deadlines. Tussen het schoolwerk door heb ik toch nog tijd gehad om te werken aan mijn Day Zero Project. Ik heb maar liefst 2 doelen kunnen voltooien. Da's al weer een stapje dichter bij mijn einddoel (maar da's nog lang niet voor nu). Enjoy! 

Bezig bijtje tot uw dienst

2 mei 2016

Volgens mij kwamen er maandelijks nog nooit eerder zo weinig artikels online als in april. Vier keer publiceerde ik iets, dat komt overeen met 1 keer per week. Zelf zou ik ook niets liever doen dan 24/7 bloggen, maar helaas heb ik ook andere verplichtingen. Om jullie op de hoogte te houden schrijf ik bij deze een update over mijn studentenleven - en waarom ik dus de laatste tijd zo weinig geblogd heb.