Italië, ik ben blij je weer te zien

22 juni 2016

Als je dit artikel leest ben ik aan het smullen van mijn ontbijtbuffet, aan het genieten van het zonnetje in Viareggio of aan het baden in de zee. Sinds gisteren verblijf ik voor tien dagen in mijn favoriete vakantieland: la bella Italia. Om deze mededeling nét iets leuker te maken, heb ik een Italiaans alfabet gecreëerd, met allemaal elementen die ik link aan dat land. Hopelijk krijg je dan net zoals ik reiskriebels! Enjoy!

Day Zero Project update #14

18 juni 2016

Ondertussen is dit de veertiende update die gerelateerd is aan mijn day zero project. Soms kan ik weinig doelen doorstrepen, maar er zijn ook zo van die momenten waar het best wel goed gaat. Dat was ook nu het geval. Ik voltooide twee voornemens die op mijn lijstje staan en werkte aan twee anderen. Hierdoor ben ik weer een stapje dichter bij het grootste doel - de essentie van heel dit gebeuren: het day zero project voltooien!

Outfit: I feel love

16 juni 2016

Langer dan drie maanden. Zo lang geleden verscheen er nog eens een outfit online. Vorige week eindigde ik mijn examens en omdat zaterdag het weer net iets beter was dan verwacht, besloot ik samen met een klasgenoot af te spreken om foto's te maken. Trouwens, voor de nieuwsgierigen onder jullie: moest je echt willen weten waar de blogtitel vandaan komt, lees dan vooral verder... 

Terug van eventjes weggeweest

14 juni 2016

Ik weet nog dat het begin september was. We moesten voor één keer eens niet meteen naar school en hadden nog drie extra weken vakantie. Op 21 september begon ik aan mijn eerste jaar op de hogeschool en afgelopen vrijdag legde ik mijn laatste examen af. Juni was er sneller dan verwacht en dit zal ook zo zijn bij september 2016. Na dit drukke schooljaar heb ik eindelijk nog eens tijd om bij te praten. Heerlijk!