A Sunday well spent brings a week of content

22 juli 2016

Afgelopen zondag deed ik iets wat ik al heel lang wou doen. Ik bracht een bezoekje aan de Swan Market. Tijdens dit Nederlandse concept wordt er een markt georganiseerd met tal van mode-, interieur-, lifestyle- en eetkraampjes. Om de zoveel tijd strijken ze ook in Antwerpen neer en deze keer was het zover. Samen met een vriendin genoot ik van een gezellige middag, vergezeld van mijn camera en zonnebril, want pfoe, wat was het warm!

Outfit: you will kill me with no words

19 juli 2016

Nu het vakantie is, heb ik meer tijd om te gaan shoppen. Met als gevolg kriebels om weer outfitfoto's te gaan maken met mijn nieuwe items. Ook in Italië gebeurde dit. Ik kocht nieuwe schoenen voor een wel heel laag prijsje - je valt achterover als ik het je vertel - en omdat we toch op de bus moesten wachten, zocht ik een leuk straatje uit en *klik* zei de camera 16517 keer. 

Day Zero Project update #15

16 juli 2016

Wauw, alweer de vijftiende editie van het Day Zero Project. Dat is bijna de helft van alle updates die ik in totaal moet publiceren op mijn blog. Toen ik door mijn doelenlijstje scrolde merkte ik dat ik al aan een doel begonnen was, maar ik het was vergeten op te nemen in mijn update van toen. Dit moest eigenlijk al zo'n 9 maanden geleden gebeuren. Ook werkte ik verder aan drie andere doelen. Benieuwd?

Dit waren de extra kilootjes op de terugvlucht

13 juli 2016

Italië staat bekend om zijn liefde voor mode en daarom struin ik er elk jaar opnieuw weer zo graag de winkelstraten af. Vakantie daar betekent voor mij dan ook shopsessies en etalages bewonderen. Uiteraard ging ik ook dit keer niet zonder nieuwigheden naar huis. Grappig feitje: ik heb niks gekocht dat ook in België verkrijgbaar is. Hoog tijd voor een shoplog!

Wat je allemaal kan doen met vakantiefoto's

7 juli 2016

Standaard mee in mijn valies als ik op vakantie vertrek: mijn reflexcamera, Instax mini en iPhone. Dat zijn de apparaten waarmee ik mijn onvergetelijke herinneringen kan vastleggen op foto. Eenmaal thuis aangekomen, stop ik mijn SD-kaartje in mijn laptop, upload ik de foto's en bewerk ik ze indien nodig. Maar, er moet toch zoveel meer zijn wat je allemaal kan doen met je vakantiefoto's? In dit artikel geef ik je 5 tips!

Mijn favoriete adresjes in Toscane

4 juli 2016

Wie aan Italië denkt, denkt automatisch aan zon, zee, strand en lekker eten. Althans, ik toch. Tijdens deze reis bezocht ik buiten Viareggio - de stad waar mijn hotel lag - ook nog Firenze. In deze steden kwam ik 4 leuke hotspots tegen waar ik absoluut over wilde schrijven: een koffiebar, twee winkeltjes met allemaal leuke hebbedingetjes en een patisserie. Veel leesplezier!

Terug op regenachtige, Belgische bodem

1 juli 2016

Even terug naar gisteren. Nog heerlijk ontbeten in Viareggio, erna even een hotspot uitgetest - bereid je maar voor op een artikel vol leuke adresjes in Toscane. Nadien reisden we naar de luchthaven. Sinds die avond ben ik terug op Belgische bodem. Tijd om even bij te kletsen en één van de zovele Italië gerelateerde posts te schrijven (inclusief plaatjes). Enjoy!