Het ideale adresje voor koffieliefhebbers

22 augustus 2016

Na iets minder dan vijf maanden stond er eindelijk nog eens een tripje naar Maastricht op de planning. Als je mij heel goed kent weet je dat dit mijn favoriete stad is. Ja, ik verkies deze Limburgse stad zelfs boven Antwerpen of Mechelen. Alhoewel, die laatste mijn hartje toch ook heeft veroverd het afgelopen jaar. Omdat ik een echte koffieliefhebber ben, zocht ik een leuk adresje op. Zo gezegd, zo gedaan: ik bracht een bezoekje aan Coffeelovers! 

Terug naar school met Herschel

19 augustus 2016

Nog enkele dagen en het is weer zover. Vroeg opstaan, bokes smeren voor tijdens de lunchpauze, boekentas vullen en vertrekken. Ik heb het over het nieuwe, aankomende schooljaar. Helaas is deze zomervakantie - net zoals altijd - weer razendsnel voorbij gevlogen. Gelukkig kwam er een lichtpuntje in deze periode van laatste vakantiedagen: ik ontving een mailtje van Duifhuizen tassen en koffers en mocht een rugzak uitkiezen. Tijd voor een review!

Outfit: blooming flowers

16 augustus 2016

De soldenperiode vind ik een van de leukste periodes, maar toch slaag ik er niet altijd in om met veel winkelzakken huiswaarts te keren. Er is maar één kledingketen waar ik altijd wel iets vind: Zara. Ook dit seizoen bezocht ik alle Zara-winkels - serieus, ik ben in Genk, Brussel, Brugge, Gent én Antwerpen geweest. In die laatste stad vond ik een speciale, zomerse broek bedrukt met bloemen. Tijd voor outfitfoto's!

Day Zero Project update #16

13 augustus 2016


De voorbije maand heb ik niet echt veel tijd gehad om me bezig te houden met mijn Day Zero Project. Gek genoeg ontdekte ik tijdens het schrijven van deze update dat ik onbewust toch nog wat doelen verder heb afgerond. En dat op gebied van multimedia, lifestyle en reizen. Kijk je mee?

Wishlisting o'clock

11 augustus 2016
Een jaar geleden, zelfde periode. Locatie: het altijd zonnige Italië. Ik had mezelf net een nieuw horloge cadeau gedaan, maar helaas brak het glas ervan. Ik kon het niet meer laten herstellen, dus stapte ik op het vliegtuig terug naar België, zonder horloge. Na al die tijd besloot ik terug een souveniertje te zoeken voor om mijn pols. Time to make a wishlist o'clock.

Wat ik nog ga / wil doen voor ik vertrek

1 augustus 2016


Een maand. Eenendertig dagen. 744 uren oftewel 44.640 minuten. Zolang duurt het nog tot het 1 september is. Voor de meesten onder ons gaat de zomervakantie gewoon verder. De jeugd moet stillaan terug naar school, dus ik ook. Alleen is er een klein verschilletje: iedereen start zijn schooljaar hier, maar ik in Barcelona! Ik heb mijn agenda al goed gevuld, zodat mijn laatste dagen toch nog een groot feest worden. Kijk je mee?