Een nieuw pareltje om mijn pols

27 november 2016

Horloges, ik heb het altijd al leuke sieraden gevonden. Een tijdje geleden stopte de mijne met tikken, dus besloot ik weer eens wat websites af te schuimen, zoekend naar een nieuw pareltje. Zo gezegd, zo gedaan. Niet veel later rekende ik af en ontving ik hem in mijn Belgische brievenbus. Gelukkig kwam mama snel op bezoek, zodat ik hem ook in realiteit kon bewonderen! 

Dear Santa...

25 november 2016

Nog een maand en het is zover. We zitten volop in de kerstperiode. De tijd van lekker tafelen, een schitterende kerstboom, foute kersttruien en natuurlijk niet te vergeten: cadeautjes. Naar goede gewoonte heb ik ook dit jaar weer een verlanglijstje samengesteld. All I want for Christmas is... 

Day Zero Project update #19

19 november 2016

Hola chicas! Hier ben ik weer! In tegenstelling tot de vorige post betreffende mijn Day Zero Project heb ik me er de afgelopen tijd wel mee bezig gehouden. Ik was best wel verbaasd toen ik mijn lijst met doelen bekeek. Bewust en onbewust heb ik aan een aantal doelen gewerkt. Twee doelen kon ik volledig doorstrepen, drie andere werden gedeeltelijk voltooid. Lees je mee?