Recept: feestelijke koekjes

27 december 2016

Tijdens mijn Erasmus heb ik eindelijk weer eens wat gebakken. Ik vind niets leuker dan koekje of taart bakken - en uiteraard de kom met deeg leeg likken - maar toch heb ik het afgelopen jaar amper gedaan. In Barcelona bakte ik met Katrin uit München 3 soorten (kerst)koekjes: zandkoekjes met confituur, Duitse chocoladekoekjes en zandkoekjes met glazuur. Hoog tijd om receptjes te delen dus!

Dit was mijn tweeduizendzestien

25 december 2016

Allereerst wil ik jullie een fijne kerstdag wensen! Hopelijk hebben jullie gisteren een feestelijke avond gehad met allemaal leuke mensen, verrassende cadeautjes en lekker eten. Ongelooflijk dat het nog maar een week duurt vooraleer het nieuwe jaar van start gaat. Ook deze keer heb ik weer een jaaroverzicht gemaakt van mijn mooiste momenten van 2016. Enjoy!

Day Zero Project update #20

17 december 2016

Ongelooflijk dat het alweer tijd is voor de twintigste update van mijn Day Zero Project! Afgelopen tijd kon ik helaas geen doelen voltooien, maar ik kon wel verder werken aan twee doelen, die dus bijna voltooid zijn. Eentje is school gerelateerd, eentje is kerst-gerelateerd. Kijk je mee?

Mee met Flo: Montserrat

7 december 2016

Het is weer tijd voor een nieuw artikeltje waarin ik jullie graag meer vertel over een stad die ik recent bezocht heb. Nu ja, een stad, vandaag deel ik met veel plezier een super mooi gebergte. Ongeveer 3 weken geleden, op zaterdag 19 november, ging ik samen met Lea en Jamie naar het magisch mooie Montserrat. Kijk je mee?

Wat ik het meeste mis aan België

1 december 2016

Het is inmiddels exact 3 maanden geleden dat ik mijn vertrouwde, Belgische slaapkamertje en appartement inruilde voor een kot in een ander land. Over exact vier weken wordt ik niet meer wakker op kot, maar in mijn eigen slaapkamertje in België, omdat ik er de feestdagen ga doorbrengen en om er te studeren - ik heb in januari nog examens in Barcelona. Ik ben hier heel graag, maar toch zijn er een aantal dingen die ik mis aan mijn leventje in ons klein Belgiëlandje, die ik dus snel terug ga ervaren!