Een terugblik op mijn Erasmusavontuur

27 januari 2017

Bijna 5 maanden geleden knuffelde ik de katten voor het laatst, sliep ik nog één keer in mijn bed en nam ik afscheid nam van familie en vrienden. Het leek net alsof het gisteren was, en toch zit er zo'n lange periode tussen. Ongelooflijk dat mijn Erasmusavontuur al voorbij is. Maandag landde ik weer op Belgische bodem, waar ik nu toch wel eventjes blijf. Toch wil ik nog enkele levenslessen uit Barcelona op een rijtje zetten!

Day Zero Project update #21

20 januari 2017

Het is vandaag de derde vrijdag van de maand januari, wat betekent dat het alweer tijd is voor een update van mijn Day Zero Project. Afgelopen tijd kon ik helaas maar één doel behalen. Door de drukte van examens heb ik me er amper mee bezig kunnen houden, maar toch: eentje is beter dan niets. Kijk je mee?

Het beste van afgelopen jaar in 15 vragen

13 januari 2017

Het jaar is net geen twee weken bezig en ik kan maar niet vergeten wat voor een speciaal jaar 2016 voor me was. Ik vertrok op Erasmus, wat wel een grote impact had op mijn leven. Tijdens het lezen van andere blogs, kwam ik via via bij een vragenlijst terecht over het afgelopen jaar. Perfect om eventjes een throwback Friday te doen. Kijk je mee naar mijn antwoorden?

Mee met Flo: Girona

6 januari 2017

Vanaf het nieuwe jaar wil ik jullie elke maand meenemen naar een stad die ik onlangs bezocht heb. Omdat ik nu in een examenperiode zit en ik dus absoluut geen tijd heb om te citytrippen, heb ik voor jullie een throwbackje in petto. In oktober ging ik met enkele medestudenten naar Girona, een pareltje gelegen in Catalonië vlakbij Barcelona. De kleurrijke huisjes, de mooie bruggen en fijne wandelstraten, het lijkt net alsof het gisteren was!

Nieuw jaar, nieuwe blogplannen

1 januari 2017

Gelukkig nieuwjaaaaar! 2017 is nog maar enkele uren bezig en ik ben hier al een artikeltje aan het typen! Tijdens mijn Erasmus heb ik niet meer zo intensief geblogd, en dat vind ik wel spijtig want het is nog steeds een van mijn grootste passies. In het nieuwe jaar wil ik er weer werk van maken, dus bij deze vertel ik jullie graag meer over mijn plannen!