You're gold baby, solid gold

25 juni 2017

Elk meisje heeft wel haar guilty pleasure. Niet alleen op vlak van eten, maar ook op modegebied heb ik wel enkele items waaraan ik niet kan weerstaan. Schoenen en handtassen horen daar uiteraard bij, maar ook horloges mag ik aan het rijtje toevoegen. Het begon met een goudkleurige DKNY, gevolgd door een zilveren-gouden CLUSE horloge. Ik was zo tevreden over mijn recentste aankoop, dat ik besloot om mijn horlogecollectie uit te breiden. Zo gezegd, zo gedaan. Tijd voor een review van mijn nieuwste aankoop.

Day Zero Project update #26

18 juni 2017

Ongelooflijk! Nog iets minder dan een half jaar en dan is mijn Day Zero Project officieel afgelopen! De tijd gaat razendsnel want ik herinner me de dag waarop ik startte nog heel goed. De voorbije dagen werkte ik aan twee doelen en kon ik ook één doel afvinken. Spoiler alert: ik praat veel over eten, dus wees gewaarschuwd!

Een kijkje in mijn slaapkamer

11 juni 2017

Onlangs heb ik als blokpauze mijn kamer nog eens een make-over gegeven. Polaroids hangen op, mijn sieraden zijn op kleur gesorteerd en enkele mooie kussenslopen werden online besteld. Hoewel ik amper tijd op mijn kamer spendeer, omdat ik bijna altijd in de living studeer, vond ik het toch fijn om mijn kamer weer gezellig te maken. Misschien een reden om er toch meer tijd door te brengen in de toekomst?