Day Zero Project update #27

30 juli 2017

Het is vandaag de voorlaatste dag van de maand, wat betekent dat hoog tijd is voor een update in verband met mijn Day Zero Project. In de afgelopen weken kon ik drie doelen van mijn lijstje doorstrepen en werkte ik aan vier andere doelen. Een leuk feit: maar liefst vier van de zeven doelen hebben te maken met mijn reisje naar Porto dat ik onlangs maakte! Kijk je mee?

30 dingen die ik deze zomer nog wil doen

23 juli 2017

De zomer is al bijna een maand bezig, maar gelukkig heb ik nog iets minder dan twee maanden vooraleer het schooljaar weer begint. Mijn stage bij ELLE zit er bijna op, wat wil zeggen dat ik in augustus meer vrije tijd ga hebben. Om die dagen leuk te spenderen, leek het me een toffe uitdaging om dertig doelen op te stellen en die - proberen - te behalen. Kijk je mee?

Mee met Flo: Porto

16 juli 2017

Een citytrip is wat mij betreft de perfecte manier om de vakantie goed in te zetten. Mijn nichtje Louise en ik gingen vijf jaar geleden al eens samen op vakantie naar Italië, maar we waren nog nooit alleen met elkaar op reis geweest. Hier is verandering in gekomen, want we ruilden het regenachtige België in voor een zonnigere bestemming en vertrokken voor vier nachten richting Porto, de tweede grootste stad van Portugal. Veel leuke momenten en een vol geheugenkaartje later is het tijd voor een reisverslag!

Een verlanglijstje voor de komende zomer

9 juli 2017
De zomer is zonet gestart, wat wilt zeggen dat het weer tijd is om onze garderobe aan te vullen met een aantal nieuwe items. Hiervoor maakte ik een digitaal verlanglijstje met enkele producten die al gauw in mijn winkelmandje belandden. Hoewel het een redelijk prijzig lijstje is, zitten er ook een aantal sale-items bij. Oh ja, ik heb duidelijk ook een zwak voor fruit en streepjes deze zomer, maar wie niet hé! 

Ik ga stage lopen bij ELLE!

2 juli 2017

Wauw, ik kan het bijna niet geloven. Over exact vierentwintig uur zit ik op het kantoor van ELLE en verzorg ik samen met mijn stagementor de sociale media van het Franse maandblad, op Vlaamse bodem. Uiteraard ruil ik niet zomaar mijn zomermaanden van vrijheid in voor een stageplaats, maar er zit een verhaal achter. En dat vertel ik je graag in deze post!