Waarom dit niet zomaar een ketting is

27 augustus 2017


Al sinds ik me kan herinneren heb ik een passie voor sieraden. Het begon uiteraard vroeger met het dragen van armbadjes met plastieken kraaltjes, maar al snel groeide mijn passie uit tot een hobby. Ik heb lang zelf juwelen gemaakt - en doe dit af en toe nu ook nog. Kettinkjes draag ik niet zo heel vaak, maar omdat ik deze collectie toch wat wou uitbreiden, bestelde ik onlangs een nieuw exemplaar. En dit heeft een wel hele speciale betekenis...

Day Zero Project update #28

20 augustus 2017

Ongelooflijk dat er nog maar vijf updates zullen verschijnen vooraleer mijn Day Zero Project ten einde loopt. In de voorbije weken werkte ik verder aan twee doelen en kon ik alweer twee doelen - beide gerelateerd aan reizen, uiteraard - afvinken van m'n bucket list. Kijk je mee?

Een streepje voor met Hunkemöller

13 augustus 2017

Oh, de zomer. Het is en blijft toch een van m'n favoriete seizoenen. Zoals elke jaar vliegt de vakantie ook nu weer razendsnel voorbij. Nog ongeveer zes weken en ik zit weer achter de schoolbanken verschuild achter mijn cursussen. Uiteraard hebben we in België onze hittegolf al gehad, en die viel - hoe kan het ook anders - in de blok. Om toch nog een beetje van het ultieme zomergevoel te kunnen genieten, bestelde ik bij Hunkemöller een nieuwe bikini! 

Walls of fame

6 augustus 2017

Sinds een jaar of twee koop ik op reis altijd een postkaart, niet om deze op te sturen maar zelf te bewaren als herinnering. Deze kaartjes hang ik dan op in mijn kamer als versiering. Ik realiseerde me dat er eigenlijk wel meer dan dat aan mijn kamermuren pronkt, dus besloot daarom om een kijkje te geven en jullie te tonen wat er nu juist allemaal aan mijn walls of fame hangt.