Een terugblik op het afgelopen jaar

31 december 2017

Het nieuwe jaar staat voor de deur. Wat was 2017 een bijzonder jaar. Ik heb heel veel citytrips gemaakt, onder meer naar Berlijn, Porto en Milaan. Daarnaast was ik weer tientallen keren in Maastricht te vinden. Om het jaar af te sluiten in stijl, heb ik mijn favoriete foto's van afgelopen maand gebundeld in dit jaaroverzicht. Kijk je mee?

Wat ik graag zou willen voor mijn verjaardag

24 december 2017


Een tijdje geleden verscheen er al een verlanglijstje online, maar blijkbaar was ééntje niet genoeg. Toen moeke me afgelopen week vroeg wat ik wou voor mijn 21ste verjaardag, had ik totaal geen idee. Meestal krijg ik een mooi kledingstuk of accessoire, maar omdat 21 kaarsjes uitblazen best speciaal is, mag het soms wel wat meer zijn. Ik maakte opnieuw een wishlist, zodat mijn moeke hier inspiratie uit kan halen.

Day Zero Project #32

17 december 2017

Tijd voor de voorlaatste update wat mijn Day Zero Project betreft. De afgelopen tijd kon ik  me jammer genoeg niet al te goed focussen op de resterende doelen, maar ondanks de vele deadlines slaagde ik er toch in om vier doelen te voltooien. Kijk je mee?

Een fotoslinger vol leuke herinneringen

10 december 2017

Vroeger bewaarde ik mijn foto's altijd digitaal op mijn computer, maar sinds kort vind ik het ook wel leuk om ze af te drukken. Na het afdrukken kan je ze natuurlijk ophangen aan de muur of inkaderen, maar er bestaan nog een aantal creatieve dingen die je ermee kan doen. Ik maakte er een fotoslinger van met de leukste herinneringen van afgelopen tijd!

21 kaarsjes en evenveel cadeautjes

3 december 2017

Yes! Eindelijk december. De laatste maand van het jaar, maar ook een van de leukste periodes, vind ik persoonlijk. Sinterklaas, Kerstmis, oudejaarsavond: allemaal feestelijke gebeurtenissen inclusief cadeautjes en veel te veel lekker eten. En dan heb ik het nog niet over m’n verjaardag gehad, op 10 januari. Hoog tijd voor een verlanglijstje met 21 leuke items (omdat ik binnenkort 21 kaarsjes uit mag blazen)!