Ik heb mijn sieradencollectie weer eens wat uitgebreid

15 april 2018

Minimalistische sieraden zijn hot. Vroeger - en zeker in de zomer - was ik fan van bombastische, opvallende sieraden in combinatie met een sobere outfit. Ondertussen geldt het omgekeerde: ik vind het fijner om minimalistische sieraden te dragen in combinatie met een kleurrijke en drukke look. Recent mocht ik weer twee juweeltjes aan mijn collectie toevoegen. Kijk je mee?

Day Zero Project update #3

8 april 2018

Nu ik al twee weken stage loop, dacht ik dat het onmogelijk was om verder aan mijn Day Zero Project te werken. Integendeel, het is meer dan geslaagd. Het valt me op dat ik de laatste tijd veel films keek die over van alles en nog wat gingen. Daarnaast ontdekte ik dankzij een schoolopdracht - ja, school kan soms echt wel handig zijn - een toffe koffiebar in Antwerpen. Ik vertel je graag meer hieronder!

Nog even en mijn studentenleventje zit er voorlopig op

1 april 2018

Even terugspoelen naar september 2015. Met een bang hartje wandelde ik de hogeschool in Mechelen binnen om er te beginnen aan mijn bacheloropleiding journalistiek. In de afgelopen drie jaar heb ik enorm veel bijgeleerd en ik heb nog geen seconde spijt gehad van de keuze die ik destijds maakte. Vorige week stelde ik mijn allerlaatste magazine voor aan de jury, wat betekent dat mijn studentenleventje er bijna opzit. Eerst staat er nog een stage voor de deur. Hoog tijd voor een update dus!