Day Zero Project update #9

21 oktober 2018

Hoewel mijn zomervakantie er tot nu toe vrij relaxed uitzag, heb ik de afgelopen tijd maar twee doelen van mijn Day Zero Project kunnen voltooien. Eentje gerelateerd aan katten en het andere stond in het teken van een reĆ¼nie. Daarnaast keek ik ook nog vier films. Veel leesplezier!

Back on track met de Purpuz Planner Pink

14 oktober 2018

Nu ik mijn bachelordiploma in de Journalistiek op zak heb, was het tijd voor iets nieuws. Vier weken geleden ben ik begonnen aan mijn nieuwe studie, Grafische en Digitale Media op AP in Antwerpen. Geloof het of niet, maar ik heb mijn lieftallige studentenstad Mechelen ingeruild voor mijn thuisstad aan de Schelde. Het studentenleventje vergt veel tijd en energie maar ook een gestructureerde planning is belangrijk. Gelukkig kan de Purpuz Planner Pink me daarbij helpen! 

Over mijn haat-liefde relatie met Instagram

7 oktober 2018

Wie mij volgt op Instagram heeft het misschien wel opgemerkt: ik ben de laatste tijd minder actief op mijn favoriete platform. In een foto-onderschrift heb ik mijn hart eventjes gelucht twee weken geleden en een verklaring gegeven voor mijn afwezigheid. Maar toch begint het stiekem weer te kriebelen om weer content te maken. Tijd om even bij te kletsen!